Gratis Antivirus For Windows 7

For eksempel har noen bærbare datamaskiner en hurtigtast for å administrere flymodus. Forutsatt at det ikke er ditt tilfelle, følg trinnene nedenfor. Først av alt, før du begynner trinnene for å lære å deaktiver flymodus på en pc Vi anbefaler deg å logge på som administrator i Windows, slik at du ikke har problemer under opplæringen. Vi kaller Start-menyen ved å trykke på RMB, der vi velger “Kommandolinje “, til tross for at kontoen din har disse rettighetene. For å aktivere NumLock permanent på låseskjermen, utfør registerredigeringen ovenfor. Fra nå av, hver gang du vekker datamaskinen fra dvalemodus, må du låse opp skjermlåsen, noe som betyr at du skriver inn passordet eller PIN-koden som brukes til å beskytte Windows 10-kontoen din. Etter det bytter du til «Xbox Game Bar»-fanen og slå av bryteren for «Aktiver Xbox Game Bar for ting som ta opp spill …».

  • Dette vil deaktivere Microsoft fra å automatisk skyve annonser til påloggingsskjermen uten din tillatelse.
  • De er delt inn i kategorier, og under “Vis andre resultater” vil være tilgjengelig når du klikker på hvilken, en utforsker vil åpne, hvor du kan se en liste over alle data som oppfyller forespørselen.
  • I denne artikkelen diskuterer vi om å deaktivere presentasjon av lysbildefremvisning når du er i batteriet eller ikke lading modus i tilfelle bærbare datamaskiner.

Å se etter oppdateringer for hele Windows-operativsystemet kan hjelpe deg med å fikse “Programmet kan ikke starte fordi api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll mangler på datamaskinen din” feil. For å se etter Windows-oppdateringer, gå til Innstillinger og velg “Oppdatering og sikkerhet”. Hvis du får feilmeldingen om “Programmet kan ikke starte fordi api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll mangler på datamaskinen din”, du msvcr71.dll mangler i win7 er på rett sted. Vanligvis får brukere denne feilmeldingen når denne .DLL-filen mangler på datamaskinen din . Det betyr at en del av Visual C ++ Redistributable ikke ble installert riktig eller ikke kunne installeres, eller at denne api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll-filen på en eller annen måte har forsvunnet eller blitt ødelagt. Mange applikasjoner krever omfordelbare Visual C ++ – pakker for å fungere riktig. Disse pakkene installeres ofte uavhengig av applikasjoner, slik at flere applikasjoner kan bruke pakken mens de bare trenger å installere den en gang.

Korte Tips Nr 29: Quick Look På Windows

Å starte på nytt i sikker modus er ofte den eneste måten å deaktivere alle disse grensene. Hvis du ikke finner en bestemt app eller et program nyttig, kan du fjerne den eller bare vise en knapp for lettere tilgang. Hvis du for eksempel ikke bruker Cortana-søkeboksen ofte, høyreklikker du på oppgavelinjen, velger Cortana og klikker alternativet Skjult . Denne funksjonen for de fleste brukere kan komme til nytte i de fleste tilfeller, men andre liker kanskje ikke det mens de spiller favorittspillet sitt, det lykkelige “Heads-up” vises og advarer om en ny melding på WhatsApp. Problemet med dem er at, Enten skyver du med en sveipe på siden, ellers blir den der i 10 sekunder til den forsvinner av seg selv. For at det ikke skal plage deg, viser vi deg nedenfor en metode gjennom en app for å deaktivere dem.

Slik Deaktiverer Du Bakgrunnsoppdatering For Ios

Si det. “NoLockScreen”.åpne den, sett verdien “0” og trykk “BLI ENIGE”. Trykk på tastene “VINN + R” for å åpne et vindu “Løpe”.og skriv inn kommandoen regedit og trykk “BLI ENIGE”. Deretter åpner du «Gaming» og går til «Fangst»-fanen.

Hvis brukeren velger rask installasjon, godtar han/hun å installere hele pakken, med ekstrakomponenter. For å forhindre adware og nettleserkaprere på systemet, er det nødvendig å velge avansert installasjon og velge bort uønskede komponenter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *